Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma sahaından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 şahıs kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına rabıtalı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belirli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını sağlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kadar kabil.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı yangın kapısı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdivenleri denli önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi ülke verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda berenarı yangın kapısı duyar davranışları sergilemektedir.

Parçalanmamış çıkışların ve erişim yollarının horda tamlanan şartlara usturuplu olması gerekir:

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en uygun eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

yangın kapısı Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanların ve öbür canlıların yangın yahut rastgele bir ivedili kondisyon esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, strüktürlması mecburi, strüktürların vazgeçilemez unsurları ortada dünya almaktadır.

Report this wiki page